“Only those who dare to fail greatly can achieve greatly” – Robert F. Kennedy 
Turn-Key projecten

 

De meeste succesvolle ondernemers die we hebben ontmoet, hebben ooit in hun leven een groot risico moeten nemen – een sprong in het diepe – zelfs als dit het einde van hun carrière zou betekenen. Ze wisten dat als ze niet snel zouden handelen, deze kans aan hen voorbij zou gaan. Ze vertrouwden op hun intuïtie en gingen er 200% voor.

Een van de doelen van ons bedrijf is om (startende) ondernemers te motiveren en te stimuleren hun innovatieve ideeën en unieke talenten te verwezenlijken. Wij begrijpen maar al te goed welke hindernissen er in China kunnen zijn, voordat uw product of dienst gelanceerd kan worden.


100% ontzorgd
Met een turn-key-project wordt het risico voor u als ondernemer geminimaliseerd, doordat wij een nauwe samenwerking met u aangaan. Wij zullen als uitvoerende partij optreden en kunnen het gehele proces, van ontwerp, productie, verkoopklaar maken tot aflevering aan de klant, uit handen nemen. U beslist als opdrachtgever mee, maar wordt 100% ontzorgd.

Financiering van uw project
Tevens kunnen wij betrokken worden bij de financiering van uw project, doordat wij over een eigen investeringsmaatschappij beschikken. Als mede-investeerder zijn wij tevens verantwoordelijk voor de exploitatie ná een oplevering.


 

De voordelen van een turn-key-project:
 

  • Wij beschikken over een eigen investeringsmaatschappij in China;

  • Geen personeelskosten;

  • U bouwt op het bestaande netwerk en infrastructuur van ons bedrijf;

  • Samen staan wij sterker;

  • Van A tot Z ontzorgd;
     

 

Marktonderzoek

Ook na de oplevering zijn marktonderzoeken nodig om toe te zien op de productlevensfase in de markt, concurrentie, en veranderingen in wet- en regelgeving. U krijgt real-time informatie over zaken die een bedreiging kunnen vormen voor uw bedrijf. Samen kunnen wij hier tijdig op anticiperen.


Full-service media partner

Uw bedrijf, website of webshop kunnen wij voor u blijven promoten. Wij adviseren en begeleiden u bij de keuze voor uw mediamix. Wij kunnen de meeste Chinese social media- en online platformen, affiliate en content marketing partners inzetten. En een voorselectie maken van offline prints als kranten en tijdschriften, die passen binnen uw doelgroepprofiel.

Opslag, distributie en verkoop

U zoekt een betrouwbare wederverkoper of agent die uw bedrijf gaat vertegenwoordigen bij de verkoop van uw product of dienst in het buitenland. Wij kunnen niet alles, maar wel veel. U kunt gebruikmaken van onze diensten als Representative Office.  Wij werken echter ook samen een aantal vaste lokale partners, die erop toezien dat de opslag en distributie vlekkeloos verloopt en uw succesvolle verkopen in het buitenland zo lang mogelijk gewaarborgd zullen blijven.

Denkt u erover na om een project uit te besteden? Bel of mail ons voor meer informatie.