Rotterdam, The Netherlands

Over ons

 

Het inspireert mij om mensen over de hele wereld te ontmoeten. Zeker als je bedenkt dat ik 30% van mijn tijd in het vliegtuig zit richting mijn volgende afspraak. Ondernemen is voor mij een leven lang leren, een onlesbare dorst naar nieuwe uitdagingen en het geloven in het onmogelijke.
 

In de jaren dat ik in Tianjin heb gewoond en gewerkt, heb ik gezien dat veel westerse bedrijven in China met de vraag kampten hoe zij hun succes konden behouden in deze aldoor veranderende markt. Mijn antwoord zou zijn: beslis wat jij als bedrijf wilt en stop settling with less than you want. Wil je de komende 10 jaar nog meedoen, verander dan mee met je visie en bouw sterke, duurzame relaties op. 

Hensley Oosterwolde
algemeen directeur HenYing

Lees verder over:

Duurzame relaties
HenYing levert diensten op het gebied van internationaal ondernemen en strategisch advies bij complexe, China-gerelateerde vraagstukken. Het bedrijf is in 2011 opgericht door Hensley Oosterwolde en zijn vrouw Ying Xu.

Hun unieke combinatie van daadkracht, nuchtere blik op de Chinese bedrijvigheid en sterk gevoel voor strategiebepaling bij internationale samenwerkingen, heeft er voor gezorgd dat westerse overheden en bedrijven vandaag de dag duurzame relaties onderhouden met hun Chinese business partner.

Samen delen zij de gedachtegoed om bedrijven die staan voor duurzaamheid en innovatie te bevorderen en te versterken bij internationale handel.
 

Het management team

hensley t.jpg

Hensley Oosterwolde
Algemeen Directeur en mede-oprichter

 • Scale-up management

 • Finance Consultant

 • Management Consultant

 • Strategy Planning

Follow me on Linked
 • LinkedIn Social Icon
mmexport1554553726313.jpg
 • E-commerce Expert
 • Business Developer
 • Investor

Guangyan Yu
General Manager China Office

 

 • Purchaser Manager

 • Sourcing

 • Strategic Negotiator

 • Exporter en Importer

Xincheng Yang
Operational Manager 

26-3-19-4904_edited.jpg

 

Esther Maarsen-Neumann - Advocaat LawsLinked

Esther heeft ruime ervaring in het bijstaan/adviseren van zowel particuliere cliënten alsook (internationale) ondernemingen in hun dagelijkse werkzaamheden, transacties, overnames en procedures. Zij heeft voorheen gewerkt bij Loyens & Loeff. Esther is gespecialiseerd in o.a. contractenrecht/verbintenissen, ondernemingsrecht (M&A), handelsrecht en (inter)nationaal belastingrecht.

LawsLinked

LawsLinked adviseert, procedeert en werkt uitsluitend op basis van het Nederlandse recht. Door de diversiteit in nationaliteiten van de LawsLinked-partners, kan de dienstverlening plaatsvinden in de Nederlandse, Duitse, Engelse en Franse taal. De LawsLinked-partners zijn allen werkzaam geweest in het notariaat, de (inter)nationale advocatuur, belastingadviespraktijk en het internationale bedrijfsleven en koesteren een uitgebreid persoonlijk netwerk over de gehele wereld. Daarmee is LawsLinked in staat ondernemingen en particulieren bij te staan in (inter)nationale juridische en fiscale aangelegenheden en procedures.

Partnerships