We Make It Happen.


 

Onze diensten

 

Als iemand mij zou vragen, “Hensley, wat voor een bedrijf heb je eigenlijk?”, zou ik als volgt kunnen antwoorden: “het luisteren naar de case van de klant, urenlang worstelen en brainstormen met de klant totdat duidelijk wordt welke richting het bedrijf op moet om het beoogde succes te behalen”.

En een andere keer: “het lobbyen en onderhandelen op internationaal niveau om een complex, strategisch vraagstuk voor het management op te lossen”. Want in essentie is dit het werk wat wij in de praktijk doen.

Wij bieden u begeleiding bij:

Gebouwd op een uniek, internationaal netwerk
Onze dienstverlening onderscheidt zich voornamelijk doordat wij de afgelopen jaren een uniek en sterk netwerk hebben weten op te bouwen van investeerders, vooraanstaande bedrijven en lokale overheden. Wereldwijd bedienen wij meer dan 50 klanten sector-breed in 14 verschillende landen*.

 

Door deze grote diversiteit hebben wij een specialisatie kunnen ontwikkelen in consultancy op managements- en overheidsniveau. Combineer dit met slimme marketingtechnieken en een gedreven team en u zult versteld staan over het resultaat dat uw bedrijf op hoog tempo weet te bereiken op de Chinese markt.

*landen waar HenYing actief is: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten, Canada, Singapore, China, Japan, Dubai, India, Ecuador en Peru.