Scaling down the risks

Crisismanagement

 

Bij HenYing beperken wij ons niet enkel tot de opdracht: wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en aanpak. Vanaf het eerste moment kunt u verwachten dat u een vertrouwenspersoon en coach in dienst hebt genomen. Alle ins en outs van het bedrijf dienen snel in kaart gebracht en discreet besproken te worden, zodat het probleem direct bij de wortel aangepakt kan worden.
 

Wij helpen u om de oplossing toe te passen, en denken met u mee hoe u de besluitvorming kunt implementeren. Ook informeren wij het management en personeel over de gevolgen die deze besluitvorming kan hebben voor het bedrijf.
 

Business case
Een bedrijf in China groeide enorm hard, waardoor wij met spoed ingehuurd werden om de processen te bewaken, zodat het personeel en management weer conform hoofdlijnen zou werken. De processen zijn gestroomlijnd, maar moeten nog steeds onder toezicht blijven.

Nog een veelvoorkomende situatie bij buitenlandse bedrijven is de herinrichting van de bevoegdheden. In China is de raad van bestuur bevoegd om leningen af te sluiten. De General Manager is alleen verantwoordelijk voor het tekenen op operationeel niveau. Voor het tekenen van een belastings-, juridisch of financieel document zijn
slechts 3 stempels nodig, wat het uiteraard fraudegevoelig maakt. In Nederland dient men dergelijke documenten persoonlijk te ondertekenen.

 

 

 

Uw bedrijf of instelling bevindt zich in een crisis en u wilt er discreet mee omgaan. Maar u kunt hier niet voor terecht bij uw interne adviseur. Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op.