Building sustainable
    Business relationships

Business Matching

sourcing I onderhandelen I
 

U wilt uw bedrijfsactiviteiten uitbreiden of u bent op zoek naar een potentiële partner waarmee u een bedrijf wilt beginnen in China. Uw behoeften, doelstellingen en het profiel van uw toekomstige zakenpartner kunnen al bij een eerste afspraak door ons in kaart gebracht worden.

 

Uw gegevens worden doorgestuurd naar onze investeringsmaatschappij, die alvast voor u op zoek gaat naar een match. Deze informatie wordt doorgaans binnen 48 uur al naar ons teruggekoppeld. In de meeste gevallen kan het voorkomen dat wij een potentiële zakenpartner voor u hebben gevonden nog voordat uw reis begonnen is.

Sourcing
Dankzij ons online platform met meer dan 2000 leden uit zowel midden- en kleinbedrijven als multinationals, kunnen wij direct in ons bestand een voorselectie maken op basis van het vastgestelde profiel. Alle relevante sectoren en bedrijven worden door ons gescreend en nagebeld, waarna we samen vaststellen welke CEO's/ managers u persoonlijk wilt ontmoeten.

Onderhandelen
Chinezen hechten veel waarde aan een langdurige, persoonlijke relatie met hun zakenpartners. De zakendiners zijn daarom vaak uitgebreid en kunnen tot laat in de nacht duren. Door een goede verstandhouding op te bouwen, wordt de basis gelegd voor de onderhandeling.
Onze consultant staat klaar om u te begeleiden en voor u te vertalen tijdens de onderhandelingen. Het voordeel is dat bij fijngevoelige onderwerpen wij op kunnen treden als bemiddelaar voor beide partijen. Bij lange onderhandelingstrajecten kunt u ervoor kiezen om ons bedrijf in te schakelen als uw executive partner in China.